Vi installerar LJUD, LJUD & BILD GÖTEBORG

Westsound installerar ljudutrustning, ljusutrustning & av utrustning på alla tänkbara offentliga platser. Vi har lång erfarenhet av installationer som både väcker uppmärksamhet, trivsel och produktivitet.

Ring Westsound för information och bokning.

031-29 88 23

Installera Ljudutrustning

Ljudutrustning för offentlig miljö. Kostnadsförslag efter er verksamhet, lokal, budget och önskemål. Westsound har lång erfarenhet av ljudutrustning. Här hittar du många olika ljudprodukter tex. slutsteg, högtalare, mixerbord, trådlösa mikrofoner, monitorer från kända fabrikat. Vi hjälper er med det tekniska behovet till mässor, konferenser, konserter och uthyrning. Kontakta oss vid tankar eller funderingar.

Installera Ljusutrustning

Ljusutrustning för offentlig miljö.

Vi skräddarsyr ljusutrustning till er resturang, nattklubb, innebandhall, aerobicsal, bowlinghall, m.m. Vi löser anpassade ljusstyrningar till er verksamhet. Vi erbjuder en mängd olika ljuseffekter såsom spegelboll, moonflower, moving heads, scanners, strobe, laser och strålkastare. Vi har dessutom rök- och bubbelmaskiner.

Installera AV utrustning

Lösningar för Konferensrum. Bildutrustning för offentlig miljö. Behöver ert företag,  ljud- och bildutrustning, installerad och med hög funktionalitet. Vi arbetar för att förverkliga kundens idé och garanterar en lösning av högsta kvalitet. Teknik videokonferens. Rätt mötesteknik. Konferensutrustning. Bild- , ljus- & Ljudanläggningar i skolor, kyrkor och Av utrustning offentlig miljö. 

 

Ljudpaket på arbetsplats

Kontakta oss så ser vi till att skräddarsy ett paket som passar just er. Vi tar fram ljudlösningar för dina behov, såväl till inomhus- som utomhusmiljöer. Vi har ljudsystem för fabrik, lager, garage mm. Med lång erfarenhet och ett professionellt bemötande företags ljud & ljus, eventljus anpassat för er vardag! 

Installera Ljudpaket i Kyrka

Westsound är landets ledande kyrkljudsspecialister. Vi levererar allt inom ljud, men även bild och ljusutrustning för kyrkor. Vi hjälper er församling att välja rätt teknik när ni ska investera eller komplettera. Ljudanläggningar, bildlösningar och streaming är våra specialistområden. T. 031-298823

Installera Miljöljus inne/ute

Miljöbelysning & effektljus att köpa till restaurang, mässa, event, fest, konsert, show m.m. Vi har allt inom ljus för publika tillställningar. För att belysa en lokal eller objekt har vi en hel del ljus att erbjuda. Skapa belysning med LED lister inkl styrning. Vackra armaturer med rätt ljus i nedpendlat över matbordet.

Installera Ljudpaket i Sporthall

Behöver er sporthall nytt ljud? Då hjälper vi er gärna med det. Vi sätter ihop ett ljud eller ljussystem anpassat för ert behov. Det skall låta bra och vara enkelt att sköta. Vi levererar ljud och ljusutrustning till bl a Innebandy, tennis, handboll, basket mm. Varmt välkomna till Westsound. Vi finns för dig i Göteborg med omnejd.

Installera Ljudpaket på Gym

Vi har de rätta produkterna och kunskapen för att göra ert gym med arobic, spinning, yoga m.m. till den bästa upplevelsen för era motionärer.

Vi erbjuder låneutrustning så att er verksamhet kan fortsätta tills vi repeterat/åtgärdat problemet. Ni behöver inte stå utan ett fungerande ljud.

Installera Ljudpaket i Butik

Ett jämt och naturligt ljud. Styr enkelt från telefonen, datorn eller annan vanlig styrning. Takhögtalare eller snygga vägghögtalare? Vi löser även miljöljud med ljuddesign om ni önskar. Med lång erfarenhet och ett professionellt bemötande levererar vi AV-teknik speciellt. anpassat för ditt projekt! 

HAR DU EN FRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi ringer upp vardagar under våra öppettider.

Adress

Datavägen 55J

Askim,  436 32

Vägbeskrivning

Telefon

031-298823

Öppettider

Måndag 10-18

Tisdag - Torsdag 9-17

Fredag 10- 18

Lördag: Enligt överenskommelse

Söndag: Stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Westsound aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Westsound.