hyra högtalare till bröllop I Göteborg - Vi hjälper er skapa minne

Planerar ni för bröllop? Grattis! Här har ni allt ni behöver för att "bröllopet" ska bli en succe och det minne ni tillsammans med gästerna skapar. Vi har högtalare, ljus och bildutrustning för allt du tänkt och lite till. Kontakta Westsound och lämna information om ert bröllop eller ring direkt för bokning.

031-29 88 23

Hyra bra ljud & ljus till bröllopet!

Planerar ni för inomhusbröllop eller för ett utomhusbröllop i trädgården eller utmed havet? Då har vi det ni behöver. Ljudanläggningar stora och små till bröllopsfester. Hyr högtalare där ni kan hämta själv, lätt montera och plugga in eran platta/telefon eller inkl, leverans med montering ihop med en ljudtekniker och dj. Låt oss hitta en lösning som passar era behov, önskemål och krav. Vi finns för er och ert bröllop i Göteborg. Montering och demontering hos oss, pris: 1500-2000: - Hyrtid: eftermiddag - eftermiddag

Bröllop Kanon

2 Högtalare 300W 12”

2 Basar 400W 15”

1 Mixer att koppla in eran platta/telefon

1 El-verk

Hyrpris: 3200: - inkl. moms

Bröllop Dunder

2 Högtalare 400W 15”

2 Bashögtalare 750W 18”

1 Mixer att koppla in eran platta/telefon

1 El-verk

Hyrpris: 3800: - inkl. moms

Bröllop Dunder Plus

4 Högtalare 400W 15”

4 Bashögtalare 750W 18”

1 Mixer att koppla in eran platta/telefon

2 El-verk

Hyrpris: 7300: - inkl. moms

Trygghetspaket med leverans, montering och tekniker.

Vi kommer med utrustningen till er planerade plats och monterar den på ett säkert sätt, sedan stannar vår tekniker för att säkerställa att allt fungerar som det ska. ( kan agera även som dj) I och med detta behöver ni inte ta något ansvar för utrustningen och kan fullt njuta åt ert bröllop, er stora dag med nära och kära.

Bröllopsfest

Discopaket med Ljud och ljus

Hyr ett passande discopaket till er bröllopsfest. 
Vi skräddasyr ett paket till just ert bröllop.

Ljudanläggning och utrustning till dj.

Koppla in datorn eller plattan/telefonen, eller kanske har ni egen DJ och behöver "dj controller/mixer"? Vill ni även ha lite ljus så har vi allt och lite till som kan passa ert bröllop.


Ring/maila för att få förslag på vad som passar eran fest.

Såhär gör du för att hyra högtalare, ljus & bild utrustning till bröllopet i Göteborg med omnejd. 

Bråttom, ring istället 031-298823. Lämna info om datum & tid, lite om storlek på lokal och antal gäster, dina önskemål och krav. Vi hjälper dig ljud, ljus och bild för bröllopsfesten. Allt från uthyrning, montering, installation, ljudtekniker, dj mm till hjälp med egen utrustning för eventet!