Om Westsound - Din ljud- & ljusleverantör i Göteborg

Westsound etablerades 1995 och har sedan dess hyrt ut och installerat ljud- och ljusutrustningar. 

 

Vi har genom åren levererat ljud och ljus till många nöjda kunder. Hos oss kan ni hyra en liten utrustning till hemmafesten eller en stor rigg till konserten.


Westsound har det ni behöver för erat evenemang.

Vi har sedan starten hyrt ut vårat så kallade discopaket med Dj, där vi åker ut och riggar ljud & ljusutrustning och senare på kvällen spelar Dj´n. Våra discjockeys har skickats till alla möjliga olika tillställningar allt från studentfest till bröllop, kanske just ni vill ha ett riktigt partaj med dans eller varför inte kombinera disco med karaoke?

 

Westsound - bra service och kvalitet.

Tveka inte att kontakta oss för ett lyckat evenemang eller en proffsig installation. Vi lämnar gärna offerter och prisförslag.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss för ett lyckat evenemang eller en proffsig installation. Vi lämnar gärna offerter och prisförslag.

Kontakta oss

HAR DU EN FRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi ringer upp vardagar under våra öppettider.

Adress

Datavägen 55J

Askim,  436 32

Vägbeskrivning

Telefon

031-298823

Öppettider

Måndag 10-18

Tisdag - Torsdag 9-17

Fredag 10- 18

Lördag: Enligt överenskommelse

Söndag: Stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Westsound aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Westsound.