Uthyrning av ljud, ljus och bild

Vi på Westsound har det som krävs för att skapa ett lyckat arrangemang.
Här finner ni utrustningar till alla typer av ändamål t.ex. disco, 40-årskalas, konferens, bröllop, firmafest, konsert, mässa, kick off, karaokefest, idrottsevenemang, studentfest. När du hyr högtalare till ditt event, tänk på lokalens storlek och antal gäster. Välj rätt ljudsystem för att säkerställa att alla hör bra. Komplettera gärna med ljus för att skapa rätt stämning. Behöver du hjälp? Vi på Westsound finns här för att guida dig genom valet och säkerställa att ditt event blir oförglömligt. Kontakta oss för en personlig konsultation.

Ljudpaket

Vi har många olika ljudprodukter tex. slutsteg, högtalare, cd-spelare, effekter, mixerbord, trådlösa mikrofoner, monitorer m.m.

DJ & Discopaket

Ett komplett kit för dig som planerar en fest med vänner, företaget eller event. Vi står för ljud, ljus och utrustning. Kontakta oss för mer information.

Konferens

Vi har många olika produkter för konferens såsom högtalare, mikrofoner, projektor och duk. Kontakta oss så ser vi till att skräddarsy ett paket som passar just er.

Konsertljud

Kontakta oss så ser vi till att skräddarsy ett paket som passar just er. Konferens. Konsertljud till rätt pris.

Ljus

Vi erbjuder en mängd olika ljuseffekter såsom spegelboll, moonflower, moving heads, scanners, strobe, laser och strålkastare. Vi har dessutom rök- och bubbelmaskiner.

Miljöljus

För att belysa en lokal eller objekt har vi en hel del ljus att erbjuda. Här kan ni läsa vidare om några exempel på vad vi kan erbjuda inom miljöljus.

Student

Är det dags att ta studenten? Då har vi det ni behöver för att "studentens lyckliga dag" ska bli ett minne värt att minnas.

Karaoke

Ett bra sätt att underhålla gästerna på festen, kalaset eller företagsfesten är karaoke. Ring oss och boka karaoke idag, vi ser till att ni kan uppträda med professionell utrustning.

Regler

Vi på Westsound är måna om att leverera ljud, ljus och bild av högsta kvalitet. Det är därför viktigt att ni läser reglerna innan ni hyr utrustning av oss.

Såhär gör du för att hyra, köpa eller installera ljud, ljus & bild utrustning i Göteborg med omnejd.

Bråttom, ring alltid på 031-298823. Lämna info om datum, lite om uppdraget, önskemål och krav. Vi hjälper dig ljud, ljus och bild i vardagen. Allt från uthyrning, försäljning, installation & service på egen utrustning!