Felsökning Ljud, LJUS & Bild

Saknar du ljud, ljus eller bild, har allt stannat av. Behöver du hjälp att hitta felet?  Westsound felsöker ljud & ljus på alla tänkbara offentliga platser. Vi har lång erfarenhet av installationer som både väcker uppmärksamhet, trivsel och produktivitet.

Ring Westsound när du behöver hjälp att felsöka.

031-29 88 23

Felsökning ljudutrustning i butik

 Har ljudet blivit annorlunda eller försvunnit helt? Vi hjälper er! Rätt musik i butiken är lika viktigt som god kundservice.

Prisförfrågan

Felsökning ljud- och ljusutrustning i gym/sporthall

Behöver du hjälp att felsöka ljudet i ert gym/sporthall? Vi hjälper er. Musiken är för många en viktig del i träningen. Den skapar känsla och ger energi.

Prisförfrågan

Felsökning hos Restaurang /nattklubb

Behöver du hjälp med ljudsystem i din restaurang eller nattklubb? Vet du inte vad som hänt? Vi hjälper dig felsöka din befintliga utrustning.

Prisförfrågan

HAR DU EN FRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi ringer upp vardagar under våra öppettider.

Adress

Datavägen 55J

Askim,  436 32

Vägbeskrivning

Telefon

031-298823

Öppettider

Måndag 10-18

Tisdag - Torsdag 9-17

Fredag 10- 18

Lördag: Enligt överenskommelse

Söndag: Stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Westsound aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Westsound.