SErvice LJUD, LJUD & Bild Göteborg

Westsound utför service på ljud, ljus & bild på alla tänkbara offentliga platser. Vi har lång erfarenhet av upplevelseinstallationer som både väcker uppmärksamhet, trivsel och produktivitet. Vi finns för dig i Göteborg med omnejd. Låter er PA-utrustning, AV-utrustning AV-teknik, musikanläggning som den borde eller har ni problem med ljusanläggning, hör av er så kommer vi och felsöker och reparerar. Ring Westsound för service och rådgivning.

031-29 88 23

Service ljud i butik kring Göteborg med omnejd

Vi utför service på ljud & ljus i hela butiken, allt från montrar, skyltfönster och provrum till allmänt ljus på större ytor. Vi hjälper er lyfta ert varumärke med ljus anpassat efter er inredning och stil. Har ni ett headset eller en förstärkare/högtalare som är trasigt eller kanske sprakar.

Prisförfrågan

Service ljud i sporthall & gym i Göteborg 

Vi lyfter era lokaler och ser till att de som kommer och tränar/spelar hos er får energi. En bra ljussatt lokal ger ofta personer mer lust att prestera lite bättre. Kontakta oss så hjälper vi er lite mer.

Vi erbjuder låneutrustning så att er verksamhet kan fortsätta tills vi repeterat/åtgärdat problemet. Ni behöver inte stå utan ett fungerande ljud.

 

Prisförfrågan

Service av ljud i restaurang & nattklubb

Vi utför service på er backgrundsbelysning till avancerade ljussystem för konserter och spelningar. Vi servar allt från enklare ljudsystem till hypermoderna avancerade riggar.  Har du ett element som är trasigt eller en förstärkare/högtalare som är trasigt eller kanske sprakar.

Prisförfrågan

HAR DU EN FRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi ringer upp vardagar under våra öppettider.

Adress

Datavägen 55J

Askim,  436 32

Vägbeskrivning

Telefon

031-298823

Öppettider

Måndag 10-18

Tisdag - Torsdag 9-17

Fredag 10- 18

Lördag: Enligt överenskommelse

Söndag: Stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Westsound aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Westsound.