SErvice LJUD, LJUD & Bild Göteborg

Westsound utför service på ljud, ljus & bild på alla tänkbara offentliga platser. Vi har lång erfarenhet av upplevelseinstallationer som både väcker uppmärksamhet, trivsel och produktivitet. Vi finns för dig i Göteborg med omnejd. Låter er PA-utrustning, AV-utrustning AV-teknik, musikanläggning som den borde eller har ni problem med ljusanläggning, hör av er så kommer vi och felsöker och reparerar. Ring Westsound för service och rådgivning.

031-29 88 23

Service ljud i butik kring Göteborg med omnejd

Vi utför service på ljud & ljus i hela butiken, allt från montrar, skyltfönster och provrum till allmänt ljus på större ytor. Vi hjälper er lyfta ert varumärke med ljus anpassat efter er inredning och stil. Har ni ett headset eller en förstärkare/högtalare som är trasigt eller kanske sprakar.

Prisförfrågan

Service ljud i sporthall & gym i Göteborg 

Vi lyfter era lokaler och ser till att de som kommer och tränar/spelar hos er får energi. En bra ljussatt lokal ger ofta personer mer lust att prestera lite bättre. Kontakta oss så hjälper vi er lite mer.

Vi erbjuder låneutrustning så att er verksamhet kan fortsätta tills vi repeterat/åtgärdat problemet. Ni behöver inte stå utan ett fungerande ljud.

 

Prisförfrågan

Service av ljud i restaurang & nattklubb

Vi utför service på er backgrundsbelysning till avancerade ljussystem för konserter och spelningar. Vi servar allt från enklare ljudsystem till hypermoderna avancerade riggar.  Har du ett element som är trasigt eller en förstärkare/högtalare som är trasigt eller kanske sprakar.

Prisförfrågan

Såhär gör du för att beställa service på ljud- och ljusanläggningar i Göteborg med omnejd.

Bråttom, ring alltid på 031-298823. Lämna info om datum, lite om uppdraget, önskemål och krav. Vi hjälper dig ljud, ljus och bild i vardagen. Allt från uthyrning, försäljning, installation & service på egen utrustning!