Tips vid Högtider & Event

Vi på Westsound har det som krävs för att skapa ett lyckat arrangemang. Vi hjälper er ta fram det ni behöver efter önskemål och krav kring ljud, ljus och bild. Vi stöttar er för ett lyckat event. Välkomna med er förfrågan.

Perfekta Ljudsystem för Bröllop - Upptäck Våra Olika Paket

På din stora dag är inget viktigare än att varje ögonblick är magiskt. Hos Westsound erbjuder vi olika ljudsystempaket anpassade för att göra ditt bröllop oförglömligt. Våra paket sträcker sig från intima inställningar för mindre ceremonier till kraftfulla system för stora mottagningar. Vi hjälper dig välja rätt utrustning för din lokal, antal gäster och önskad stämning. Låt oss på Westsound skapa den perfekta ljudupplevelsen för ditt bröllop.

Mer om bröllop

Ljudsystem inför student - olika paket

Fira din student med stil! På Westsound erbjuder vi ljudsystempaket som garanterar att din fest blir en succé. Oavsett om du planerar en liten samling eller ett storslaget firande har vi utrustningen för att ge bästa ljud och stämning. Våra paket inkluderar allt från högtalare och mikrofoner till belysning som får dansgolvet att lysa. Låt oss på Westsound hjälpa dig skapa en oförglömlig studentfest! Vi har ljudpaket för lastbilsflaket. 

Mer om student

Ljudsystem inför konferens - olika paket

Gör din konferens professionell och minnesvärd med rätt ljudsystem. Hos Westsound erbjuder vi paket anpassade för alla typer av konferenser, från små möten till stora företagsevent. Våra paket inkluderar högtalare, mikrofoner och allt du behöver för att säkerställa att varje presentation och tal hörs tydligt. Låt oss på Westsound hjälpa dig skapa en framgångsrik och imponerande konferens.

Mer om konferens

Såhär gör du för att hyra, köpa eller installera ljud, ljus & bild utrustning i Göteborg med omnejd.

Bråttom, ring alltid på 031-298823. Lämna info om datum, lite om uppdraget, önskemål och krav. Vi hjälper dig ljud, ljus och bild i vardagen. Allt från uthyrning, försäljning, installation & service på egen utrustning!