Tips vid Event & Högtider

Vi på Westsound har det som krävs för att skapa ett lyckat arrangemang.

Ljudsystem inför bröllop - olika paket

Med över 20 års erfarenhet har vi det som krävs för att skapa ett lyckat arrangemang på jobbet eller en skön partystämning på bröllopet. Hos oss på Westsound kan du hyra allt från en liten ljudanläggning till komplett discopaket med dj.

Ring 031-298823

Ljudsystem inför konferens - olika paket

Med över 20 års erfarenhet har vi det som krävs för att skapa ett lyckat arrangemang på jobbet eller en skön partystämning på den privata festen. Hos oss på Westsound kan du hyra allt från en liten ljudanläggning till komplett discopaket med dj.

Ring 031-298823

Ljudsystem inför student - olika paket

Med över 20 års erfarenhet har vi det som krävs för att skapa ett lyckat arrangemang på jobbet eller en skön partystämning på student festen. Hos oss på Westsound kan du hyra allt från en liten ljudanläggning till komplett discopaket med dj.

Våra paket

FRÅGOR INFÖR DITT EVENT? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi ringer tillbaka vardagar under arbetstid.

Adress

Datavägen 55J

Askim,  436 32

Telefon

031-298823

Öppettider

Måndag-Fredag: 10-18.00

Lördag: Enligt överenskommelse

Söndag: Stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Westsound aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Westsound.