Hyr ljudanläggning till din fest, evenemang eller fest

Vi har många olika ljudprodukter tex. slutsteg, högtalare, cd-spelare, effekter, mixerbord, trådlösa mikrofoner, monitorer m.m.
Ring för prisuppgift.

031-29 88 23

Kontakta oss

Service

Vi erbjuder på platsservice och guidar er till den bästa lösningen. Tillsammans optimerar vi er anläggning efter era önskemål. Behöver vi uppgradera har vi de tillbehör ni behöver till er anläggning.

Installation

Vi installerar ljus i butiker, fitnessanläggningar, konferenslokaler, restauranger samt nattklubbar. Kontakta Westsound om du behöver hjälp.

Uthyrning

Hos Westsound kan du hyra allt från små grundläggande ljudsystem för hemmafesten till större kompletta riggar med ljud, ljud och bild till ändamål som konserter och konferenser. 

Mina kunder säger...

" Bra priser och bra service! Fick en noggrann genomgång av utrustningen vi hyrde."

Tobias Andersson

" Bra grejer och rådgivning. Bra flexibilitet i logistiken. "

Axel Fahl

Adress

Datavägen 55J

Askim,  436 32

Telefon

031-298823

Öppettider

Måndag-Fredag: 10-18.00

Lördag: Enligt överenskommelse

Söndag: Stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Westsound aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Westsound.