Vi installerar ljus för alla tillfällen

Westsound installerar ljus på alla tänkbara offentliga platser. Vi har lång erfarenhet av ljusinstallationer som både väcker uppmärksamhet, trivsel och produktivitet.

Ring Westsound för information och bokning.

031-29 88 23

Butiker

Vi installerar ljus i hela butiken, allt från montrar, skyltfönster och provrum till allmänt ljus på större ytor. Vi hjälper er lyfta ert varumärke med ljus anpassat efter er inredning och stil.

Fitnessanläggningar

Vi lyfter era lokaler och ser till att de som kommer och tränar hos er får energi och lust att göra lite mer. En bra ljussatt lokal ger ofta personer mer lust att prestera lite bättre. Kontakta oss så hjälper vi er lite mer.

Restaurang/nattklubb

Vi installerar allt från mysig backgrundsbelysning till avancerade ljussystem för konserter och spelningar. Vi har allt från enklare installationer till hypermoderna avancerade riggar.

Adress

Datavägen 55J

Askim,  436 32

Telefon

031-298823

Öppettider

Måndag-Fredag: 10-18.00

Lördag: Enligt överenskommelse

Söndag: Stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Westsound aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Westsound.